Hrana uscata caini

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Pro Plan Caine ×
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Large Athletic Miel si Orez 14kg (Termen Redus - 30.06.2024)
-40%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Large Athletic Miel si Orez 14kg (Termen Redus - 30.06.2024)

Comanda online PRO PLAN CAINE ADULT LARGE ATHLETIC MIEL SI OREZ 14kg, o hrana uscata bazata pe o formula special creata pentru cainii adulti de talie mare, cu greutatea de peste 25kg, pentru mentinerea unui fizic atletic.
319,90 RON 191,94 RON
Stoc epuizat
detalii
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Puppy Large Athletic Pui si Orez 12kg
-20%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Puppy Large Athletic Pui si Orez 12kg

PRO PLAN PUPPY LARGE ATHLETIC PUI SI OREZ 12kg este o hrana uscata super premium pentru cainii juniori de talie mare, cu varsta cuprinsa intre 2 si 24 luni, care ating sau depasesc la maturitate greutatea de 25 kilograme.
279,90 RON 223,92 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Puppy Original Pui si Orez 12kg
-20%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Puppy Original Pui si Orez 12kg

Cumpara online PRO PLAN PUPPY ORIGINAL PUI SI OREZ 12kg, o hrana uscata super premium pentru cainii juniori cu varsta cuprinsa intre 2 si 12 luni si pentru femelele gestante sau care alapteaza.
279,90 RON 223,92 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Small and Mini Pui si Orez 7kg
-15%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Small and Mini Pui si Orez 7kg

Hrana caini PRO PLAN CAINE ADULT SMALL ORIGINAL PUI SI OREZ 7kg, hrana uscata super premium care ofera o nutritie completa si echilibrata pentru cainii adulti de talie mica (cu greutatea de pana in 10 kilograme), incepand de la varsta de 1 an.
199,90 RON 169,92 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Sensitive Skin Somon si Orez 14kg
-15%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Sensitive Skin Somon si Orez 14kg

Cumpara PRO PLAN CAINE ADULT SENSITIVE SOMON SI OREZ 14kg, o hrana uscata super premium care ofera o nutritie completa si echilibrata pentru cainii adulti cu un nivel normal de activitate.
349,90 RON 297,42 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Puppy Large Robust Pui si Orez 12kg
-15%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Puppy Large Robust Pui si Orez 12kg

Cumpara online PRO PLAN PUPPY LARGE ROBUST PUI SI OREZ 12kg, o hrana uscata super premium pentru cainii juniori de talie mare, cu varsta cuprinsa intre 2 si 24 luni, care ating sau depasesc la maturitate greutatea de 25 kilograme.
269,89 RON 229,41 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Puppy Small Original Pui si Orez 7kg
-15%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Puppy Small Original Pui si Orez 7kg

Cumpara PRO PLAN CAINE PUPPY SMALL ORIGINAL PUI SI OREZ 7kg, hrana uscata super premium recomandata cateilor juniori de talie mica, cu varsta cuprinsa intre 2 si 12 luni.
209,90 RON 178,42 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Small Sensitive Skin Somon cu Orez 7kg
-15%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Small Sensitive Skin Somon cu Orez 7kg

Comanda Online PRO PLAN CAINE ADULT SMALL SENSITIVE SKIN SOMON 7kg, hrana uscata super premium care ofera o nutritie completa si echilibrata pentru cainii adulti de talie mica (cu greutatea de pana in 10 kilograme), care prezinta sensibilitate cutanata.
239,90 RON 203,92 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Large Athletic Pui si Orez 14kg
-15%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Large Athletic Pui si Orez 14kg

PRO PLAN CAINE ADULT LARGE ATHLETIC PUI SI OREZ 14kg este o hrana uscata bazata pe o formula special creata pentru cainii adulti de talie mare atletici, cu greutatea de peste 25kg.
289,90 RON 246,42 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Small and Mini Sensitive Digestion Miel 7kg
-20%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Small and Mini Sensitive Digestion Miel 7kg

PRO PLAN CAINE ADULT SENSITIVE DIGESTION SMALL & MINI MIEL 7kg este o hrana uscata super premium care ofera o nutritie completa si echilibrata pentru cainii adulti de talie mica cu sensibilitate digestiva.
239,90 RON 191,92 RON

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Small Sensitive Skin Somon cu Orez 700g

Comanda Online PRO PLAN CAINE ADULT SMALL SENSITIVE SKIN SOMON 700g, hrana uscata super premium care ofera o nutritie completa si echilibrata pentru cainii adulti de talie mica (cu greutatea de pana in 10 kilograme), care prezinta sensibilitate cutanata.
29,90 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Mediu Sensitive Digestion Miel si Orez 14kg
-15%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Mediu Sensitive Digestion Miel si Orez 14kg

Cumpara PRO PLAN CAINE ADULT DIGESTION MIEL SI OREZ 14kg, o hrana uscata super premium special conceputa pentru cainii adulti cu un sistem digestiv sensibil, indiferent de talie si rasa.
314,90 RON 267,67 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Large Robust Pui si Orez 14kg
-20%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Large Robust Pui si Orez 14kg

Comanda online PRO PLAN CAINE ADULT LARGE ROBUST PUI SI OREZ 14kg, o hrana uscata bazata pe o formula special creata pentru cainii adulti de talie mare, cu greutatea de peste 25kg.
289,46 RON 231,57 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Original Pui si Orez 14kg
-15%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Original Pui si Orez 14kg

Comanda PRO PLAN CAINE ADULT ORIGINAL PUI SI OREZ 14kg, o hrana uscata super premium care ofera o nutritie completa si echilibrata pentru cainii adulti cu un nivel de activitate normal.
299,90 RON 254,92 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Light Original Pui si Orez 14kg
-20%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Light Original Pui si Orez 14kg

Comanda online PRO PLAN CAINE ADULT LIGHT ORIGINAL PUI SI OREZ 14kg, hrana uscata super premium care ofera o nutritie completa si echilibrata pentru cainii adulti de orice talie predispusi la ingrasare.
329,90 RON 263,92 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Performance Pui si Orez 14kg
-15%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Performance Pui si Orez 14kg

Cumpara online PRO PLAN CAINE ADULT PERFORMANCE PUI SI OREZ 14kg, o hrana uscata super premium care ofera o nutritie completa si echilibrata pentru cainii adulti activi, inclusiv cainii utilitari, cainii de expozitie si femelele gestante sau care alapteaz
329,90 RON 280,42 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Puppy Mediu Sensitive Digestion Miel si Orez 12kg
-10%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Puppy Mediu Sensitive Digestion Miel si Orez 12kg

Comanda online PRO PLAN PUPPY DIGESTION MIEL SI OREZ 12kg, o hrana uscata super premium completa si echilibrata pentru cainii juniori de orice talie aflati in crestere.
279,90 RON 251,91 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Large Robust Miel si Orez 14kg
-15%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Large Robust Miel si Orez 14kg

PRO PLAN CAINE ADULT LARGE ROBUST MIEL SI OREZ 14kg este o hrana uscata bazata pe o formula special creata pentru cainii adulti de talie mare cu probleme digestive
309,90 RON 263,42 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini PRO PLAN Puppy Medium Sensitive Skin Somon 12kg
-15%

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Puppy Medium Sensitive Skin Somon 12kg

Comanda online PURINA PRO PLAN PUPPY Sensitive Skin Somon 12kg, o hrana uscata super premium completa si echilibrata pentru cainii juniori de talie medie aflati in crestere.
279,90 RON 237,92 RON

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Small and Mini Pui si Orez 700g

Hrana caini PRO PLAN CAINE ADULT SMALL ORIGINAL PUI SI OREZ 700g, hrana uscata super premium care ofera o nutritie completa si echilibrata pentru cainii adulti de talie mica (cu greutatea de pana in 10 kilograme), incepand de la varsta de 1 an.
29,90 RON

Hrana Uscata Caini PRO PLAN Adult Small and Mini Sensitive Digestion Miel 700g

PRO PLAN CAINE ADULT SENSITIVE DIGESTION SMALL & MINI MIEL 700g este o hrana uscata super premium care ofera o nutritie completa si echilibrata pentru cainii adulti de talie mica cu sensibilitate digestiva.
29,90 RON

Hrană uscată pentru câini pentru o alimentație completă


Obiceiurile alimentare ale cățelului tău sunt cele care îți oferă informații prețioase despre starea lui de sănătate și de spirit. Este important să îi oferi mâncare pentru câini cu valoare nutrițională mare și cu aportul caloric recomandat de medicul veterinar. Atunci când vine vorba despre bobițe pentru câini, e esențial să alegi o hrană uscată câini juniori pentru pui, pentru a le oferi nutrienții necesari pentru creștere, sau o hrană uscată pentru câini sterilizați după castrare, pentru a preveni obezitatea.

Optează pentru un echilibru între hrana uscată și hrana umedă pentru câini! Majoritatea iubitorilor de animale consideră hrana umedă ca fiind mai sănătoasă, însă studiile arată că ambele sunt necesare pentru o dietă echilibrată.


Beneficiile hranei uscate pentru câini

 

Hrana uscată pentru câini a câștigat mult în popularitate, atât în rândul proprietarilor de câini, cât și al medicilor veterinari, din motive obiective. Unul dintre cele mai apreciate aspecte este ușurința în administrare: porțiile sunt ușor de calculat, dată fiind valoarea nutrițională standard și uniformă a bobițelor. Mai mult decât atât, câtă vreme închizi bine sacul după fiecare deschidere și îl păstrezi în condiții de umiditate și temperatură adecvate, granulele își păstrează proprietățile organoleptice pentru mult timp. 

Hrana uscată pentru câini are ingrediente clar menționate pe etichetă, astfel încât să poți alege cea mai potrivită alternativă pentru cățel. Mai mult decât atât, aceasta este formulată special pentru a corespunde unei game variate de nevoi nutriționale pentru câini, în funcție de vârstă, talie, nivel de exercițiu fizic, status fiziologic, chiar și rasă. Astfel, cu sprijinul medicului veterinar vei putea alege o dietă potrivită pentru cățel. 

În sfârșit, un alt avantaj major al mâncării uscate pentru câini este impactul pozitiv asupra danturii patrupedului, forma granulelor contribuind la îndepărtarea plăcii bacteriene și la prevenirea formării depozitelor mari de tartru. 


Cum să alegi hrana uscată potrivită pentru cățelul tău?

 

Consultarea cu medicul veterinar este necesară pentru a stabili un regim alimentar corect. De asemenea, este indicat să iei în calcul factori precum rasa, vârsta și eventualele probleme de sănătate.

Multe animale de companie cu un stil de viață sedentar tind să aibă probleme legate de greutate. Se recomandă ca mâncarea pentru câinii obezi să fie sățioasă fără a avea un aport caloric mare. Este important să susții un regim mai restrictiv în ceea ce privește recompensele alimentare pentru câini, pentru a încuraja consumul de mâncare. Deoarece dietele veterinare sunt mai dificil de găsit în farmaciile veterinare, medicul îți poate recomanda o variantă de ambalaj mare, de tipul hrană uscată pentru câini 20 kg, astfel ca un sac să îți ajungă pentru o perioadă mai lungă de timp.

Utilizarea rapidă și ușoară a produselor de alimentație poate fi un alt factor de decizie atunci când alegi hrana animalului tău de companie. Este important să cumperi produse care sunt ușor de depozitat și de folosit. În plus, costul redus poate fi un parametru important atunci când alegi ce cumperi. Ori de câte ori optezi pentru un ambalaj mai mare, de pildă hrană uscată câini 10 kg sacul, sau hrană uscată câini 15 kg sacul, prețul per kilogram este mai avantajos! 

Pe PetPal.ro îți punem la dispoziție hrană pentru câini ieftină și de cea mai bună calitate. În plus, avem o mulțime de articole pentru câini, create special pentru greutatea, rasa și afecțiunile animalului tău.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0726738725 contact@petpal.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!