Tot weekend-ul, 13 și 14 iulie, dacă adaugi un produs MERA în coș, primești 10% REDUCERE suplimentară la tot coșul. Comanda chiar acum!
 

Hrana umeda pisici

Afiseaza: 1-24 din 383 produse

 Filtre

Club 4 Paws Premium Plic Pisica Adult - Miel (in sos) 100g

Club 4 Paws Premium Plic Pisica Adult cu Miel (in sos) 100g este o hrana umeda completa pentru pisici adulte, fara arome sau coloranti artificiali.
2,10 RON

Club 4 Paws Premium Plic Kitten - Pui (in sos) 80g

Club 4 Paws Premium Plic Kitten cu Pui (in sos) 80g este o hrana umeda completa pentru puii de pisica, fara arome sau coloranti artificiali.
2,10 RON
Hrana umeda pisici - Pachet Economic Hrana Umeda Pisici CAT JOY Adult Curcan in Sos 24x85g
-20% nou

Pachet Economic CAT JOY Adult Curcan, hrană umedă pisică (în sos), 24x85g

CAT JOY Adult Curcan in Sos 24x85g este o hrană umedă, completă și echilibrată, cu bucăți de carne în sos, pentru pisici adulte cu vârsta mai mare de 12 luni.
38,99 RON 31,19 RON

Club 4 Paws Premium Plic Pisica Adult - Pui (in sos) 100g

Club 4 Paws Premium Plic Pisica Adult cu Pui (in sos) 100g este o hrana umeda completa pentru pisici adulte, fara arome sau coloranti artificiali.
2,10 RON
Hrana umeda pisici - Pachet Economic Hrana Umeda Pisici MIAU MIAU Somon in Sos 24x100g
-15%

Pachet Economic Hrana Umeda Pisici MIAU MIAU Somon in Sos 24x100g

MIAU MIAU Somon in Sos 24x100g este o hrană umedă, completă și echilibrată, bucăți de carne în sos, pentru pisici adulte, cu vârsta mai mare de 12 luni.
48,98 RON 41,49 RON
1

Hrana Umeda Pisici DESIRE Ton File in Supa 70g

DESIRE Ton File in supa 70g reprezinta o hrana complementara superpremium pentru pisica adulta.
6,00 RON
Hrana umeda pisici - Pachet Economic Hrana Umeda Pisici CAT JOY Adult Somon in Sos 24x85g
-20% nou

Pachet Economic CAT JOY Adult Somon, hrană umedă pisică (în sos), 24x85g

CAT JOY Somon in Sos 24x85g este o hrană umedă, completă și echilibrată, cu bucăți de carne în sos, pentru pisici adulte cu vârsta mai mare de 12 luni.
38,99 RON 31,19 RON
Hrana umeda pisici - Pachet Economic Hrana Umeda Pisici MIAU MIAU Rata in Sos 24x100g
-15%

Pachet Economic Hrana Umeda Pisici MIAU MIAU Rata in Sos 24x100g

MIAU MIAU Rata in Sos 24x100g este o hrană umedă, completă și echilibrată, bucăți de carne în sos,  pentru pisici adulte, cu vârsta mai mare de 12 luni.
48,98 RON 41,49 RON
Hrana umeda pisici - Pachet Economic Hrana Umeda Pisici CAT JOY Adult Pui si Ficat in Sos 24x85g
-20% nou

Pachet Economic CAT JOY Adult Pui și Ficat, hrană umedă pisică (în sos), 24x85g

CAT JOY Adult Pui si Ficat in Sos 24x85g este o hrană umedă, completă și echilibrată, cu bucăți de carne în sos, pentru pisici adulte cu vârsta mai mare de 12 luni.
38,99 RON 31,19 RON

Club 4 Paws Premium Plic Pisica Adult - Vitel (in sos) 100g

Club 4 Paws Premium Plic Pisica Adult cu Vitel (in sos) 100g este o hrana umeda completa pentru pisici adulte, fara arome sau coloranti artificiali.
2,10 RON

Hrana Umeda Pisici PRO PLAN Adult Sterilizat Pui in Sos 86g

PRO PLAN Adult Sterilizat Pui in Sos 86g este o hrana completa pentru pisici.
5,69 RON

Hrana Umeda Pisici APPLAWS File Ton si Crabi in Supa 60g

Applaws File de Ton si Crabi in Supa, Bol Hrana Umeda Pisica 60g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară 100% naturală pentru pisici adulte. Hrana pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,05 RON
Hrana umeda pisici - Pachet Economic Hrana Umeda Pisici CAT JOY Adult Vita in Sos 24x85g
-20% nou

Pachet Economic CAT JOY Adult Vită, hrană umedă pisică (în sos), 24x85g

CAT JOY Adult Vita in Sos 24x85g este o hrană umedă, completă și echilibrată, cu bucăți de carne în sos, pentru pisici adulte cu vârsta mai mare de 12 luni.
38,99 RON 31,19 RON
Hrana umeda pisici - Pachet Economic Hrana Umeda Pisici MIAU MIAU Kitten 24x100g
-15%

Pachet Economic Hrana Umeda Pisici MIAU MIAU Junior Pui in Sos 24x100g

MIAU MIAU Junior Pui in Sos 24x100g este o hrană umedă, completă și echilibrată, bucăți de carne în sos, pentru pisici junioare cu vârsta de până la 12 luni.
48,98 RON 41,49 RON

Hrana Umeda Pisici APPLAWS Piept de Pui si Orez Salbatic in Sos 70g

Plicul Applaws cu Piept de Pui cu Orez Salbatic, in Sos 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,59 RON
Hrana umeda pisici - Pachet Economic Hrana Umeda Pisici MIAU MIAU Pui 6x415g
-10%

Pachet Economic Hrana Umeda Pisici MIAU MIAU Pui 6x415g

Comanda online PACHET CONSERVE PISICI MIAU MIAU CU CARNE DE PUI 6x415g, o hrana completa pentru pisici adulte, intr-un pachet economic de 6 conserve a cate 415g fiecare.
23,99 RON 21,59 RON

Hrana Umeda Pisici DESIRE Ton File in Gelatina 85g

DESIRE Ton File in gelatina 85g reprezinta o hrana complementara superpremium pentru pisici adulte.
6,00 RON

Hrana Umeda Pisici APPLAWS Piept de Pui si Miel in Aspic 70g

Plicul Applaws cu Piept de Pui si Miel, in Aspic 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,59 RON

Hrană umedă pentru pisici pentru o alimentație diversificată

 

Cauți hrană umedă pentru pisici de cea mai bună calitate? Pe petpal.ro ți-am pregătit o selecție amplă de produse care îi vor oferi pisicii tale aportul necesar de energie, vitamine și minerale de care are nevoie în fiecare zi!

Companioni noștri tind să consume o cantitate redusă de lichid. De aceea, veterinarii recomandă utilizarea unei cantități de mâncare umedă pentru pisici pentru a echilibra cantitatea de apă consumată. Este important să îi oferi pisicii tale un echilibru nutrițional cu rația de hrană uscată pentru pisici (aprox. 15%) și cea umedă (aprox. 60%). De asemenea, o sursă adecvată de apă proaspătă la care pisica să aibă acces mereu este esențială pentru pisică: pune-i la îndemână mai multe vase curate sau investește într-o fântână specială pentru animale! 
 

Ce beneficii oferă hrana umedă pentru pisici?

 

Deshidratarea la pisici poate fi un factor suplimentar de risc pentru diverse afecțiuni de sănătate, inclusiv probleme de rinichi. Este recomandată hrană umedă pentru pisici sterilizate pentru a susține sănătatea tractului urinar și a menține o greutate stabilă pe termen lung.

Hrana umedă are mai puține calorii decât cea uscată și poate fi utilizată cu succes pentru a reduce greutatea animalului, în cazul în care medicul veterinar recomandă acest lucru. Poate fi utilă și pentru a evita apariția constipației și a problemelor asociate digestiei pisicilor adulte.

Pentru a crea o alimentație corectă pentru pisica ta este necesar să te consulți cu medicul și să te asiguri că îi oferi toți nutrienții. Studiază oferta Petpal de produse pentru pisici și comandă-i accesoriile și hrana care crezi că i-ar plăcea!

Cum să alegi hrana umedă potrivită pentru pisica ta?

Atunci când optezi pentru un anumit tip de hrană umedă pentru felina ta trebuie să iei în considerare unele aspecte. Dacă ai un pui de pisică, hrana umedă pentru pisici junior reprezintă opțiunea cea mai potrivită. În cazul în care pisica ta a fost deja sterilizată, hrana umedă pentru pisici sterilizate o va ajuta să își mențină sănătatea urinară și greutatea normală. Pisicile senior au nevoie de o hrană cu un conținut ceva mai mic de proteine, pentru a evita suprasolicitarea rinichilor - există formule special concepute și pentru ele. 

În funcție de eventuale sensibilități sau probleme de sănătate, felina ta poate avea nevoie de un anumit tip de dietă. Una dintre cele mai căutate este hrana umedă hipoalergenică pentru pisici, care elimină pruritul și iritațiile pe care au tendința să le dezvolte felinele cu reacții de hipersensibilitate. Medicul veterinar te poate ajuta cu recomandări suplimentare, individualizate, pentru pisica ta, inclusiv pentru recompense pentru pisici potrivite pentru blănoasa ta!

Pe petpal.ro ai tot ceea ce îți trebuie pentru a-i oferi pisicii tale hrană sănătoasă la cele mai bune prețuri. Te așteptăm să studiezi oferta noastră completă și să comanzi cele mai bune produse pentru felina ta, la unele dintre cele mai avantajoase prețuri!

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

contact@petpal.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!