Stimati clienti, in perioada 1-6 Mai 2024 vom fi in vacanta, iar comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate si livrate incepand cu data de 7 Mai 2024. Va multumim pentru intelegere!

Așternutul igienic din Cassava - un nou standard în îngrijirea pisicilor

Așternutul igienic din Cassava - un nou standard în îngrijirea pisicilor
Așternutul absorbant din Cassava pentru pisici este ultimul venit pe piața produselor de îngrijire pentru animăluțe, însă, cu siguranță, nu va rămâne mult timp pe această poziție.

100% natural, sigur, non-toxic, așternutul absorbant pentru pisici din Cassava este, în același timp, prietenos cu mediul înconjurător, eficient și economic.


Puțin despre așternuturile igienice pentru pisici...

Așternuturile igienice pentru pisici sunt produse indispensabile în îngrijirea acestor mici animăluțe iubitoare de curățenie.

Așternuturile absorbante pentru pisici folosesc, de regulă, ca materie primă, bentonită, silicat, tofu, sau orice alt material absorbant care se pretează la acest lucru.

Acestea absorb lichidele, captează mirosurile neplăcute, sunt sigure pentru animăluțe și pentru oamenii din jurul lor, iar câteodată sunt prietenoase și cu mediul înconjurător.

Unele formează bulgări (clumping), altele nu formează (non-clumping). Sunt unele cu parfum, iar altele fără. Unele pot fi aruncate în toaletă, însă majoritatea nu.

Iar un așternut pentru pisici care bifează toate avantajele de mai sus, cum este așternutul din Cassava, este un așternut pe care stăpânii de animăluțe îl așteaptă de foarte mult timp.

Pentru că așternutul igienic din Cassava...
 
  • asigură o absorbție excelentă a lichidelor;
  • oferă un control neegalat al mirosurilor;
  • este eficient și economic;
  • este sigur, natural, non-toxic;
  • este confortabil pentru lăbuțele pisicii;
  • este prietenos cu mediul înconjurător;
  • poate fi aruncat în toaletă.


Dar ce este Cassava?

Asternut igienic din Cassava

Cunoscută și sub denumirea de Manioc, Cassava este o plantă rădăcinoasă care provine din America de Sud, din ai cărei tuberculi se prepară făina de tapioca.

Făina de tapioca este eficientă în absorbția lichidelor, dar și a mirosurilor neplăcute. Mai mult, făina de tapioca se dizolvă ușor în apă.

Amidonul natural din Cassava (făina de tapioca) absoarbe instantaneu lichidul, formând un conglomerat (bulgăre) care poate fi ușor îndepărtat.

Totodată, așternutul din Cassava nu se descompune și nu mucegăiește. Prin urmare, litiera pisicii poate fi păstrată curată pentru mult timp, cu o întreținere minimă din partea dumneavoastră.


Cum funcționează așternutul igienic din Cassava?

Așternuturile igienice din Cassava sunt fabricate din granule de tapioca. Aceste granule sunt capabile să absoarbă până la 100 de ori greutatea lor în lichid. De asemenea, sunt foarte eficiente în captarea mirosurilor neplăcute.

Când pisica folosește litiera, granulele de tapioca absorb lichidul și mirosurile, formând bulgări, care pot fi ulterior îndepărtați cu ușurință.


Cum se utilizează așternutul igienic din Cassava?

Așternutul igienic din Cassava se adaugă în litieră în strat subțire de 2-3 centimetri grosime. Zilnic, se îndepărtează bulgării apăruți la contactul cu lichidul și excrementele. Aceștia pot fi aruncați în toaletă. Când stratul din litieră scade, se completează cu așternut nou.


Ce așternut igienic din Cassava există în România?

O variantă de așternut igienic din Cassava este așternutul igienic pentru pisici MIAU MIAU Cassava 6 litri/ 2,5 kilograme.

MIAU MIAU Cassava are următoarele beneficii:

  • Absorbție imediată – Urina este absorbită instantaneu, iar în acest proces sunt formați bulgări care pot fi ușor îndepărtați;
  • Controlul mirosurilor – Pentru că absorbția este rapidă, și mirosurile neplăcute sunt neutralizate instant;
  • Eficient și economic – Fiind eficient, nici nu trebuie schimbat foarte des. O pungă de 6L/2,5kg de Cassava ar trebui să fie suficientă pentru 4 săptămâni.
  • Convenabil - Compact, ușor de transportat și depozitat.
  • Poate fi aruncat în toaletă – Pentru că este 100% biodegradabil și se dizolvă ușor, poate fi aruncat în toaletă.
  • Sigur, natural și non-toxic - 100% pe bază de plante, fără aditivi, sigur pentru sănătatea întregii familii. Nu este o problemă dacă este înghițit accidental.
  • Prietenos cu mediul - 100% pe bază de plante și biodegradabil.
  • Confortabil pentru labutele pisicii.
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0726738725 contact@petpal.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!