În perioada 16-21 aprilie 2024, ai + 10% REDUCERE la toată hrana MERA,
folosind la plasarea comenzii codul MERAPLUS10.

Pisici

Afiseaza: 1-24 din 42 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Applaws ×
Pisici - Applaws Plic cu Piept de Pui cu Orez Salbatic, Hrana Umeda Pisica in Sos 70g
-7%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS Piept de Pui si Orez Salbatic in Sos 70g

Plicul Applaws cu Piept de Pui cu Orez Salbatic, in Sos 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,49 RON
Pisici - Applaws File cu Ton si Creveti, Conserva Pisica 70g
-15%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS File Ton si Creveti 70g

Conserva pentru pisica Applaws File cu Ton si Creveti 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară 100% naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,02 RON
Pisici - Applaws File cu Macrou si Sardine, Conserva Pisica 70g
-15%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS File Macrou si Sardine 70g

Conserva pentru pisica Applaws File cu Macrou si Sardine 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară 100% naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,02 RON
Pisici - Applaws File de Ton si Crabi in Supa, Bol Hrana Umeda Pisica 60g
-15%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS File Ton si Crabi in Supa 60g

Applaws File de Ton si Crabi in Supa, Bol Hrana Umeda Pisica 60g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară 100% naturală pentru pisici adulte. Hrana pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,02 RON
Pisici - Applaws Plic cu Piept de Pui si Sparanghel, Hrana Umeda Pisica in Sos 70g
-7%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS Piept de Pui si Sparanghel in Sos 70g

Plicul Applaws cu Piept de Pui si Sparanghel, in Sos 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,49 RON
Pisici - Applaws Plic cu Piept de Pui si Vita, Hrana Umeda Pisica in Aspic 70g
-7%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS Piept de Pui si Vita in Aspic 70g

Plicul Applaws cu Piept de Pui si Vita, in Aspic 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,49 RON
Pisici - Applaws File cu Ton si Branza, Conserva Pisica 70g
-15%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS File Ton si Branza 70g

Conserva pentru pisica Applaws File cu Ton si Branza 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară 100% naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,02 RON
Pisici - Applaws Plic cu Piept de Pui si Ficat, Hrana Umeda Pisica in Aspic 70g
-7%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS Piept de Pui si Ficat in Aspic 70g

Plicul Applaws cu Piept de Pui si Ficat, in Aspic 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,49 RON
Pisici - Applaws Junior cu Ton, Conserva Pisica 70g
-7%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS Junior Ton 70g

Conserva pentru pisica Applaws Junior cu Ton 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară 100% naturală pentru puii de pisica. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,49 RON
Pisici - Applaws File cu Ton, Conserva Pisica 70g
-15%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS File Ton 70g

Conserva pentru pisica Applaws File cu Ton 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară 100% naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,02 RON
Pisici - Applaws Piept de Pui si Rata in Supa, Bol Hrana Umeda Pisica 60g
-7%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS Piept de Pui si Rata in Supa 60g

Applaws Piept de Pui si Rata in Supa, Bol Hrana Umeda Pisica 60g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară 100% naturală pentru pisici adulte. Hrana pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,49 RON
Pisici - Applaws cu Piept Pui si Branza, Conserva Pisica 70g
-15%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS Piept de Pui si Branza 70g

Conserva pentru pisica Applaws cu Piept Pui si Branza 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară 100% naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,02 RON
Pisici - Applaws Plic File de Ton, Hrana Umeda Pisica in Aspic 70g
-7%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS File Ton in Aspic 70g

Plicul Applaws File de Ton, in Aspic 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,49 RON
Pisici - Applaws Plic File de Ton si Somon, Hrana Umeda Pisica in Aspic 70g
-7%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS File Ton si Somon in Aspic 70g

Plicul Applaws File de Ton si Somon, in Aspic 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,49 RON
Pisici - Applaws cu Piept Pui, Conserva Pisica 70g
-15%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS Piept de Pui 70g

Conserva pentru pisica Applaws cu Piept Pui 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară 100% naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,02 RON
Pisici - Applaws cu Piept Pui si Rata, Conserva Pisica 70g
-7%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS Piept de Pui si Rata 70g

Conserva pentru pisica Applaws cu Piept Pui si Rata 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară 100% naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,49 RON
Pisici - Applaws File de Ton si Creveti in Supa, Bol Hrana Umeda Pisica 60g
-7%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS File Ton si Creveti in Supa 60g

Applaws File de Ton si Creveti in Supa, Bol Hrana Umeda Pisica 60g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară 100% naturală pentru pisici adulte. Hrana pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,49 RON
Pisici - Applaws Plic File de Ton si Macrou, Hrana Umeda Pisica in Aspic 70g
-7%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS File Ton si Macrou in Aspic 70g

Plicul Applaws File de Ton si Macrou, in Aspic 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,49 RON
Pisici - Applaws Junior cu Pui, Conserva Pisica 70g
-7%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS Junior Pui 70g

Conserva pentru pisica Applaws Junior cu Pui 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară 100% naturală pentru puii de pisica. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,49 RON
Pisici - Applaws Plic cu Piept de Pui cu Dovlecel, Hrana Umeda Pisica in Sos 70g
-7%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS Piept de Pui si Dovlecel in Sos 70g

Plicul Applaws cu Piept de Pui cu Dovlecel, in Sos 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,49 RON
Pisici - Applaws Hrana Uscata Pisica Adult cu Rata si Pui 2Kg
-15%

Hrana Uscata Pisici APPLAWS Adult Rata si Pui 2kg

Applaws Hrana Uscata Pisica Adult cu Rata si Pui 2Kg este o hrana completa uscata pentru pisici adulte, fara cereale, si nu contine nimic mai mult decat ingredientele enumerate. Hrana uscată pentru pisici Applaws poate fi servită singură ca o masă completă și echilibrată.
69,90 RON 59,42 RON
Pisici - Applaws File cu Ton si Alge Marine, Conserva Pisica 70g
-15%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS File Ton si Alge Marine 70g

Conserva pentru pisica Applaws File cu Ton si Alge Marine 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară 100% naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,02 RON
Pisici - Applaws cu Peste Oceanic, Conserva Pisica 70g
-15%

Hrana Umeda Pisici APPLAWS Peste Oceanic 70g

Conserva pentru pisica Applaws cu Peste Oceanic 70g nu conține nimic mai mult decât ingredientele enumerate și este o hrană complementară 100% naturală pentru pisici adulte. Hrana umeda pentru pisici Applaws poate fi servită singură sau adăugată la mâncarea uscată preferată.
5,90 RON 5,02 RON
Pisici - Applaws Hrana Uscata Pisica Kitten cu Pui si Somon 2Kg
-7%

Hrana Uscata Pisici APPLAWS Kitten Pui si Somon 2kg

Applaws Kitten cu Pui si Somon 2Kg este o hrana uscata completa special formulata pentru a sustine sanatatea si bunastarea pisoiilor.
Hrana uscată pentru pisoi Applaws poate fi servită singură ca o masă completă și echilibrată.
69,90 RON 65,01 RON

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0726738725 contact@petpal.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!