Hrana uscata caini

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: RAW PALEO ×
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini RAW PALEO Large Adult Vita 12kg
-30%

Hrana Uscata Caini RAW PALEO Large Adult Vita 12kg

RAW PALEO Large Adult Vita 12kg este o hrana uscata completa si echilibrata, dedicata cainilor adulti de talie mare (cu greutate corporala peste 25kg).
459,99 RON 321,99 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini RAW PALEO Large Adult Vita 2,5kg
-30%

Hrana Uscata Caini RAW PALEO Large Adult Vita 2,5kg

RAW PALEO Large Adult Vita 2.5kg este o hrana uscata completa si echilibrata, dedicata cainilor adulti de talie mare (cu greutate corporala peste 25kg).
109,99 RON 76,99 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini RAW PALEO Medium Adult Vita 2,5kg
-30%

Hrana Uscata Caini RAW PALEO Medium Adult Vita 2,5kg

RAW PALEO Medium Adult Vita 2,5kg este o hrana uscata completa si echilibrata, dedicata cainilor adulti de talie medie (cu greutate corporala cuprinsa intre 8-25 kg).
109,99 RON 76,99 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini RAW PALEO Mini Adult Vita 8kg
-30%

Hrana Uscata Caini RAW PALEO Mini Adult Vita 8kg

RAW PALEO Mini Adult Vita 8kg este o hrana uscata completa si echilibrata, dedicata cainilor adulti de talie mica (cu greutate corporala maxim 8kg), cu varste intre 1-7 ani.
309,99 RON 216,99 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini RAW PALEO Large Puppy Vita 2,5kg
-30%

Hrana Uscata Caini RAW PALEO Large Puppy Vita 2,5kg

RAW PALEO Large Puppy Vita 2,5kg este o hrana uscata completa si echilibrata, dedicata catelusilor de talie mare in crestere (cu greutate corporala peste 25kg ca adult), incepand de la intarcare si pana la varsta de 18 luni.
99,99 RON 69,99 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini RAW PALEO Medium Puppy Vita 2,5kg
-30%

Hrana Uscata Caini RAW PALEO Medium Puppy Vita 2,5kg

RAW PALEO Medium Puppy Vita 2,5kg este o hrana uscata completa si echilibrata, dedicata catelusilor de talie medie in crestere (cu greutate corporala ca adult cuprinsa intre 8-25kg), incepand de la intarcare si pana la varsta de 12-15 luni.
99,99 RON 69,99 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini RAW PALEO Mini Puppy Vita 2,5kg
-30%

Hrana Uscata Caini RAW PALEO Mini Puppy Vita 2,5kg

RAW PALEO Mini Puppy Vita 2,5kg este o hrana uscata completa si echilibrata, dedicata catelusilor de talie mica in crestere (cu greutate corporala maxim 8kg ca adult), incepand de la intarcare si pana la varsta de 12 luni.
99,99 RON 69,99 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini RAW PALEO Mini Puppy Vita 8kg
-30%

Hrana Uscata Caini RAW PALEO Mini Puppy Vita 8kg

RAW PALEO Mini Puppy Vita 8kg este o hrana uscata completa si echilibrata, dedicata catelusilor de talie mica in crestere (cu greutate corporala maxim 8kg ca adult), incepand de la intarcare si pana la varsta de 12 luni.
309,99 RON 216,99 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini RAW PALEO Large Adult Curcan 12kg
-30%

Hrana Uscata Caini RAW PALEO Large Adult Curcan 12kg

RAW PALEO Large Adult Curcan 12kg este o hrana uscata completa si echilibrata, dedicata cainilor adulti de talie mare (cu greutate corporala peste 25kg).
449,98 RON 314,99 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini RAW PALEO Medium Adult Curcan 2,5kg
-30%

Hrana Uscata Caini RAW PALEO Medium Adult Curcan 2,5kg

RAW PALEO Medium Adult Curcan 2,5kg este o hrana uscata de intretinere completa si echilibrata pentru dezvoltarea armonioasa a cainilor adulti de rasa medie (care ating greutate intre 8-25 Kg) cu varste intre 1-7 ani.
99,99 RON 69,99 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini RAW PALEO Mini Adult Curcan 2,5kg
-30%

Hrana Uscata Caini RAW PALEO Mini Adult Curcan 2,5kg

RAW PALEO Mini Adult Curcan 2,5kg este o hrana uscata de intretinere completa si echilibrata dedicata cainilor de rasa mica (care ating greutate sub 8 kg ) cu varsta intre 1 an si 7 ani.
99,99 RON 69,99 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini RAW PALEO Medium Puppy Curcan 2,5kg
-30%

Hrana Uscata Caini RAW PALEO Medium Puppy Curcan 2,5kg

RAW PALEO Medium Puppy Curcan 2,5kg este o hrana uscata de intretinere completa si echilibrata pentru cresterea armonioasa a catelusilor de rasa medie (care ating greutate intre 8 -25 kg ca adulti) incepand de la intarcare si pana la sfarsitul primului an de viata.
99,99 RON 69,99 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini RAW PALEO Mini Puppy Curcan 2,5kg
-30%

Hrana Uscata Caini RAW PALEO Mini Puppy Curcan 2,5kg

RAW PALEO Mini Puppy Curcan 2,5kg este o hrana uscata de intretinere completa si echilibrata pentru cresterea armonioasa a catelusilor de rasa mica (care ating greutate sub 8 kg ca adulti) incepand de la intarcare si pana la sfarsitul primului an de viata.
99,99 RON 69,99 RON
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini RAW PALEO Large Puppy Vita 12kg
-30%

Hrana Uscata Caini RAW PALEO Large Puppy Vita 12kg

RAW PALEO Large Puppy Vita 12kg este o hrana uscata completa si echilibrata, dedicata catelusilor de talie mare in crestere (cu greutate corporala peste 25kg ca adult), incepand de la intarcare si pana la varsta de 18 luni.
459,99 RON 321,99 RON
Stoc epuizat
detalii

Hrana Uscata Caini RAW PALEO Large Puppy Curcan 2,5kg

RAW PALEO Large Puppy Curcan 2,5kg este o hrana uscata de intretinere completa si echilibrata pentru cresterea armonioasa a catelusilor de rasa mare (care ating greutate peste 25 kg ca adulti) incepand de la intarcare si pana la sfarsitul primului an si jumatate de viata.
99,99 RON
Stoc epuizat
detalii
Hrana uscata caini - Hrana Uscata Caini RAW PALEO Large Puppy Curcan 12kg
-30%

Hrana Uscata Caini RAW PALEO Large Puppy Curcan 12kg

RAW PALEO Large Puppy Curcan 12kg este o hrana uscata de intretinere completa si echilibrata pentru cresterea armonioasa a catelusilor de rasa mare (care ating greutate peste 25 kg ca adulti) incepand de la intarcare si pana la sfarsitul primului an si jumatate de viata.
459,99 RON 321,99 RON
Stoc epuizat
detalii

Hrană uscată pentru câini pentru o alimentație completă


Obiceiurile alimentare ale cățelului tău sunt cele care îți oferă informații prețioase despre starea lui de sănătate și de spirit. Este important să îi oferi mâncare pentru câini cu valoare nutrițională mare și cu aportul caloric recomandat de medicul veterinar. Atunci când vine vorba despre bobițe pentru câini, e esențial să alegi o hrană uscată câini juniori pentru pui, pentru a le oferi nutrienții necesari pentru creștere, sau o hrană uscată pentru câini sterilizați după castrare, pentru a preveni obezitatea.

Optează pentru un echilibru între hrana uscată și hrana umedă pentru câini! Majoritatea iubitorilor de animale consideră hrana umedă ca fiind mai sănătoasă, însă studiile arată că ambele sunt necesare pentru o dietă echilibrată.


Beneficiile hranei uscate pentru câini

 

Hrana uscată pentru câini a câștigat mult în popularitate, atât în rândul proprietarilor de câini, cât și al medicilor veterinari, din motive obiective. Unul dintre cele mai apreciate aspecte este ușurința în administrare: porțiile sunt ușor de calculat, dată fiind valoarea nutrițională standard și uniformă a bobițelor. Mai mult decât atât, câtă vreme închizi bine sacul după fiecare deschidere și îl păstrezi în condiții de umiditate și temperatură adecvate, granulele își păstrează proprietățile organoleptice pentru mult timp. 

Hrana uscată pentru câini are ingrediente clar menționate pe etichetă, astfel încât să poți alege cea mai potrivită alternativă pentru cățel. Mai mult decât atât, aceasta este formulată special pentru a corespunde unei game variate de nevoi nutriționale pentru câini, în funcție de vârstă, talie, nivel de exercițiu fizic, status fiziologic, chiar și rasă. Astfel, cu sprijinul medicului veterinar vei putea alege o dietă potrivită pentru cățel. 

În sfârșit, un alt avantaj major al mâncării uscate pentru câini este impactul pozitiv asupra danturii patrupedului, forma granulelor contribuind la îndepărtarea plăcii bacteriene și la prevenirea formării depozitelor mari de tartru. 


Cum să alegi hrana uscată potrivită pentru cățelul tău?

 

Consultarea cu medicul veterinar este necesară pentru a stabili un regim alimentar corect. De asemenea, este indicat să iei în calcul factori precum rasa, vârsta și eventualele probleme de sănătate.

Multe animale de companie cu un stil de viață sedentar tind să aibă probleme legate de greutate. Se recomandă ca mâncarea pentru câinii obezi să fie sățioasă fără a avea un aport caloric mare. Este important să susții un regim mai restrictiv în ceea ce privește recompensele alimentare pentru câini, pentru a încuraja consumul de mâncare. Deoarece dietele veterinare sunt mai dificil de găsit în farmaciile veterinare, medicul îți poate recomanda o variantă de ambalaj mare, de tipul hrană uscată pentru câini 20 kg, astfel ca un sac să îți ajungă pentru o perioadă mai lungă de timp.

Utilizarea rapidă și ușoară a produselor de alimentație poate fi un alt factor de decizie atunci când alegi hrana animalului tău de companie. Este important să cumperi produse care sunt ușor de depozitat și de folosit. În plus, costul redus poate fi un parametru important atunci când alegi ce cumperi. Ori de câte ori optezi pentru un ambalaj mai mare, de pildă hrană uscată câini 10 kg sacul, sau hrană uscată câini 15 kg sacul, prețul per kilogram este mai avantajos! 

Pe PetPal.ro îți punem la dispoziție hrană pentru câini ieftină și de cea mai bună calitate. În plus, avem o mulțime de articole pentru câini, create special pentru greutatea, rasa și afecțiunile animalului tău.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0726738725 contact@petpal.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!