Covorase igienice caini

Selectia ta:

Producator: Record ×

Covorașe absorbante pentru câini la prețuri avantajoase

Fie că este vorba despre un pui de câine, nou membru al familiei tale sau despre un câine senior, care are nevoie de puțin ajutor în ceea ce privește rutina legată de mersul la toaletă, covorașele absorbante pentru câini sunt unul dintre acele produse pentru îngrijirea câinilor esențiale pentru păstrarea curățeniei și pentru asigurarea confortului patrupedelor. Oferta noastră de covorașe absorbante pentru câini vine la pachet cu prețuri avantajoase, oferind stăpânilor o soluție practică și eficientă pentru gestionarea igienei animalelor de companie.

Covorașele absorbante sunt proiectate pentru a absorbi și reține lichidele, ajutând la prevenirea petelor și a apariției mirosurilor neplăcute. La prețuri competitive, ele sunt accesibile oricărui posesor de câine care dorește să mențină un mediu curat și sănătos.

Utilizările covorașelor igienice pentru câini 

Pe lista de produse pentru igiena câinilor, covorașele absorbante igienice au o gamă generoasă de utilizări, care includ:

  • Antrenamentul la toaletă: covorașele igienice sunt ideale în special pentru puii care abia învață regulile casei, dar și pentru câinii adulți, în situații în care programul zilnic nu îți permite mersul la plimbare de trei ori pe zi. Plasate în zone strategice, ele oferă un loc sigur și familiar unde câinele își poate face nevoile;
  • Gestionarea incontinenței: pentru câinii mai în vârstă sau care suferă de incontinență, aceste tip de covor absorbant pentru câini devine o soluție esențială;
  • Protecția suprafețelor sensibile: covorașele absorbante sunt ideale pentru a proteja mobilierul, podeaua și alte suprafețe sensibile la umezeală. Ele oferă o barieră sigură și absorbantă împotriva accidentelor neașteptate;
  • Călătorii și transport: covorașele absorbante sunt perfecte pentru a asigura igiena câinelui în timpul călătoriilor. Plasate în cușca de transport sau în portbagaj, ele contribuie la menținerea unui mediu curat.
  • Protecția canapelelor și a cuverturilor: în cazul câinilor care preferă să se odihnească în pat sau pe canapea, covorașele oferă o protecție eficientă împotriva umezelii și murdăriei. Astfel, te vei bucura de un câine fericit și de mobilă curată. 

Covorașele absorbante pentru câini nu sunt doar un accesoriu, ci mai degrabă un partener de încredere în îngrijirea animalelor de companie. Cu multiple utilizări practice, ele aduc beneficii semnificative. Fii stăpânul responsabil al unui câine fericit cu ajutorul covorașelor absorbante la prețuri avantajoase din oferta noastră! 

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0726738725 contact@petpal.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!