HILL’S SCIENCE PLAN Canine Healthy Development Puppy Medium cu Pui 12kg

Brand:Hill's Science Plan Canine Hill's Science Plan Canine

Cod produs: CAHHI45

Disponibilitate: Livrare in 3-5 zile (lucratoare)

Pret/kilogram: 22,08 LEI

Preţ: 264,99 LEI (Fără TVA: 243,11 LEI)
Cantitate:

HILL’S SCIENCE PLAN CANINE HEALTHY DEVELOPMENT PUPPY MEDIUM CU PUI 12kg este o hrana uscata super premium pentru cainii juniori de talie mijlocie, cu varsta de pana la 1 an, sau pentru femele gestante si lactante.

Sp Canine Healthy Development Puppy Medium cu Pui 12kg propune o nutritie perfect echilibrata pentru sustinerea imunitatii si a mobilitatii. Hrana contine antioxidanti dovediti clinic si DHA din ulei de peste.

NU ESTE RECOMANDAT PENTRU pisici, animale adulte cu tendinta de ingrasare, care nu alapteaza, catei de talie mare (peste 25 kg la varsta adulta) dupa perioada de intarcare. Dupa perioada de intarcare, cateii de talie mare trebuie hraniti cu Science Plan Healthy Development Puppy Large Breed.

INFORMATII SUPLIMENTARE:

 • In timpul celei de-a doua jumatati a perioadei de lactatie, cateii pot fi intarcati pe acelasi tip de hrana Science Plan Puppy administrata femelei gestante, fapt ce simplifica procesul de intarcare.
 • Produsele din sortimentul Science Plan Puppy Healthy Development  sunt imbogatite cu un nivel ridicat de DHA (acid docosahexaenoic), o componenta structurala esentiala a creierului ce se gaseste in mod natural in laptele matern. Toate produsele din sortimentul Science Plan Puppy Healthy Development (altele decat Large Breed) pot fi administrate femelelor gestante si lactante asigurand cateilor o cantitate crescuta de DHA inainte de intarcare. Atunci cand sortimentul potrivit de Science Plan Puppy este administrat cateilor dupa perioada de intarcare, se furnizeaza si o cantitate suplimentara de DHA pe toata perioada importanta de formare si dezvoltare a creierului si ochilor.
   
CARACTERISTICI PRINCIPALE BENEFICII
DHA (acid docosahexaenoic) acid gras Omega-3 In cantitate crescuta, din surse naturale Ajuta la dezvoltarea optima a retinei pentru o vedere mai buna.
Sustine dezvoltarea optima a creierului, facilitand dresajul cateilor.
Densitatea energiei
Digestibilitate
Nivel ridicat Indeplineste cerintele pentru energie fara a fi nevoie de mese bogate.
Proteine In cantitate crescuta, de calitate superioara Sustin cresterea sanatoasa si muschii puternici.
Minerale, inclusiv calciu In cantitate crescuta, controlat Ofera un echilibru optim de crestere si dezvoltare.
Ajuta la sustinerea dintilor si oaselor puternice.
Fibre naturale Suplimentate Ajuta la formarea scaunelor tari.
Acizi grasi esentiali In cantitate crescuta Mentin sanatatea pielii si a blanii.
Dimensiunea crochetei Mica Dimensiune potrivita pentru varsta si rasa.
Palatabilitate Nivel ridicat Inlesneste acceptarea.
Formule 1 conserva, 2 tipuri hrana uscata Incurajeaza acceptarea prin multiple optiuni.
Formula antioxidanta superioara Suplimentata Neutralizeaza radicalii liberi si ajuta la mentinerea sistemului imunitar sanatos.


INGREDIENTE: (minim 34% pui, 50% amestec de pui  si curcan): granule de porumb, faina din pui si curcan, grasimi animale, pui hidrolizat, pulpa de sfecla uscata, faina din gluten de porumb, ulei de peste, clorura de calciu, fosfat disodic, sare, L-triptofan, taurina, vitamine si oligoelemente. Conservare naturala cu amestec de tocoferoli, acid citric si extract de rozmarin.

Pentru hrana HILL’S SCIENCE PLAN Canine Healthy Development Puppy Medium cu Pui 12kg, recomandarile de hranire ale producatorului sunt urmatoarele:

VARSTA GREUTATEA CORPORALA CANTITATEA ZILNICA RECOMANDATA
2-3 luni 1 kg 55 g
3 kg 125 g
5 kg 180 g
10 kg 305 g
15 kg 415 g
4-9 luni 5 kg 150 g
10 kg 255 g
15 kg 345 g
20 kg 430 g
10-12 luni 5 kg 120 g
10 kg 205 g
15 kg 275 g
20 kg 345 g
25 kg 405 g


Cantitatile de mai sus sunt orientative, deoarece nevoile animalelor variaza. Pentru mentinerea greutatii corporale optime, administrati cantitatea de hrana in mod corect.

PUTETI COMANDA ACEST PRODUS:

 • prin telefon, la numarul 0726 PET PAL (0726.738.725), de luni pana vineri, intre orele 8:00 si 15:30;
 • online, non-stop;
 • prin e-mail, la adresa comenzi@petpal.ro.


PLATA SE POATE FACE:

 • la livrare, in numerar;
 • online, cu cardul bancar, prin sistemul de plata Euplatesc.


LIVRAREA VA FI FACUTA:

 • prin agentii nostri sau prin curier rapid, gratuit, in Bucuresti si judetul Ilfov, pentru comenzile cu valoarea de peste 100 lei;
 • prin agentii nostri sau prin curier rapid, contra unei taxe de 9,99 lei, in Bucuresti si judetul Ilfov, pentru comenzile cu valori mai mici de 100 lei;
 • prin curier rapid, in alte localitati, gratuit pentru comenzile de peste 200 lei, sau cu plata raportata la greutatea coletului pentru comenzile cu valoare mai mica de 200 lei - Cost livrare.

Opinii (0)

Tu ai o parere despre acest produs?

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău           Bun